Svadobná cesta na palube výletnej lode

Zavrite oči a snívajte ...

Príjemne teplý podvečer, so svojim partnerom stojíte na zadnej palube krásnej luxusnej lode, držíte sa za ruky a hľadíte, ako loďou sčerené vlny ubiehajú k horizontu, kde sa práve slnko ponára do mora a všetko je zaliate zlatooranžovým svetlom ...

Romantická predstava, však? A verte, že to ani zďaleka ešte nie je všetko! Pridajte si koktailový bar, priamo tam, na otvorenej palube, a sympatického barmana, ktorý vám zručne pripraví aperitív. Odiaľto zamierite do elegantnej reštaurácie iba o pár palúb nižšie, kde si pochutnáte na výbornej à la carte večeri o piatich chodoch. Po večeri sa v lodnom divadle koná zábavné predstavenie, každý večer iné. Alebo môžete v niektorom z množstva salónov počúvať hudbu rôznych žánrov, zatancovať si, prípadne skúsiť v šťastie v kasíne. A nakoniec, neskoro v noci alebo azda až nadránom, príjemne unavení sa odoberiete do svojej modernej a pohodlnej kajuty, kde vám váš pozorný steward rozostlal lôžko.

Zajtra na vás čaká nový prístav a nové nezabudnuteľné zážitky; a po návrate na loď relax v bazénoch, vírivkách alebo vo wellnesse. A zatiaľ čo vy si vo dvojici naplno užívate vašu najkrajšiu dovolenku, početná lodná posádka sa postará o vaše pohodlie, zábavu a bezpečnosť.

Už asi viete, prečo sú výletné plavby tou najobľúbenejšou a najžiadanejšou svadobnou cestou ...

Medové týždne na palube výletnej lode

Široký výber možností, to je základná charakteristika výletných plavieb:
- Karibik alebo Stredomorie, Aljaška či Dubaj, Nórske fjordy, Havaj ...  podľa sezóny a vašich predstáv
- menšie intímne lode, expedičné jachty alebo veľké supermoderné megaplavidlá s nepreberným množstvom aktivít
- rôzne kategórie ubytovania, od vnútorných kajút až po dluxusné vojposchodové apartmány, ale vždy kompletne a komfortne zariadené

Nemalou výhodou plavby ako svadobnej cesty je aj to, že si z vašej strany vyžaduje len veľmi malú prípravu, čo je popri všetkom tom plánovaní a prípravách na Veľký Deň nepochybne skvelou správou. Stačí si vybrať svoju vysnívanú destináciu a termín, určiť rozpočet a my vám pomôžeme všetko zorganizovať.

Svadobná cesta, alebo výročie sobáša na palube lodí Royal CAribbean

Lodné spoločnosti MSC a Costa ponúkajú mladomanželom zľavu z ceny plavby, iné im poskytnú zadarmo upgrade, t.j. za rovnakú cenu kajutu vyššej kategórie alebo aspoň malé prekvapenie na palube.* 
Niektoré spoločnosti umožňujú podobné výhody aj dvojiciam oslavujúcim okrúhle výročie sobáša "Anniversary".

* Novomanželské zľavy sú spravidla aplikovateľné na plavby s odchodom najneskôr do 6 mesiacov po termíne svadby a vyžaduje sa kópia sobášneho listu. 

Svadobný obrad počas plavby

Mnohé lodné spoločnosti (Carnival, Princess, Royal Caribbean, MSC, TUI, NCL ...) umožňujú zorganizovať aj svadobný obrad počas plavby: priamo na palube výletnej lode, v niektorej z romantických destinácií alebo v prístave s následnou oslavou na lodi. Tento obrad je iba symbolický, nemá právnu platnosť pre slovenské úrady. Takže sa to rieši plnohodnotnou svadbou alebo rýchlym obradom pred odchodom alebo po návrate na slovenskej matrike. 

Slávnostný obrad na lodi nemusí byť iba pri príležitosti sobáša - týmto originálnym a jedinečným spôsobom môžete osláviť svoje zásnuby, obnovenie manželského sľubu alebo významné výročie. Intímne vo dvojici, v sprievode niekoľkých najbližších, či dokonca skutočne veľkolepú oslavu pre rodinu a priateľov priamo na lodi!

Romantické balíčky služieb určené pre dvojice

Pre dvojice sú určené aj špeciálne romantické balíčky v rôznych cenových kategóriách.

Pozostávajú z kombinácií služieb ako:

  • masáže a procedúry wellness
  • romantická večera podávaná vo vlastnej kajute
  • fľaša vína či šampanského do kajuty, prípadne aj s párom suvenírových pohárov
  • torta, bomboniera alebo napríklad jahody v čokoláde
  • večera v niektorej tematickej lodnej reštaurácii
  • žetony do kasína
  • individuálna exkurzia na pobreží
  • dekorácia kajuty
  • kvetinová kytica podľa výberu
  • ...

O aktuálnych možnostiach na vami vybranej plavbe vás budú radi informovať naši cestovní konzultanti.

Obráťte sa s dôverou na nás, budeme vám nápomocní pri naplánovaní tej najlepšej a najkrajšej možnosti, na mieru ušitej podľa vašich predstáv!
Svadobná cesta, alebo výročie sobáša na palube lodí Princess Cruises
Nech sa vaše medové týždne nikdy neskončia!
 

Svadovné katalógy pre vašu inšpiráciu:

Späť do blogu